gamos - γάμος - GAMOS - GUIDE - Γαμηλια Ταξιδια - ΓΑΜΟΣ
RegisterSearchFAQUsergroupsLog in
Για να εντυπωσιάσετε τη μέρα του γάμου σας εμπιστευθείτε το χτένισμά σας στο Luxury Hair Spa Αρβανίτη
ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ
ΚΤΗΜΑΤΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΝΥΦΙΚΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

www.golden-greece.gr
Reply to topic Page 8 of 8
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ..
Author Message
Reply with quote
..........Αν ο επαγγελματίας είναι καλος δεν χρειάζεται ούτε εκτυφλωτικά φώτα ...............

δυστυχως...καλο βιντεο χωρις προβολεις ΔΕΝ γινεται....

(καλη φωτογραφια , ομως , γινεται !
αρκει να ειναι σουπερ ο φωτογραφος....)

Reply with quote
Μα ουτως ή αλλως αν ο γαμος γινει σε κλειστο χωρο χρειαζονται προβολεις στην πιστα και γενικα καλος φωτισμος... Οποτε κι εγω το ιδιο ψηφιζω, ερασιτεχνικο βιντεο αλλα επαγγελματια φωτογραφο...Τουλαχιστον μεχρι και τις πρωτες ωρες της δεξιωσης..

View user's profile Send private message
Reply with quote
Εκτός από την επαγγελματική βιντεοσκόπηση του γάμου, χρειάζεται και μια "ερασιτεχνική" με σκηνές αστείες και παραλειπόμενα.
Αυτό δεν θα κοστίσει, το αναθέτουμε σε κάποιο φίλο... Wink

Reply with quote
Αλλά οπωσδήποτε πρέπει να έχουμε και έναν επαγγελματία φωτογράφο στο γάμο μας, για να γυρίσει κι ένα βίντεο της προκοπής... ωραία τα αστεία, αλλά και ο ειδικός της βιντεοσκόπησης γάμου χρήσιμος είναι.. Laughing

Reply with quote
θεωρω οτι ειναι εξυπνο να φωτογραφηθει οχι τοσο ο γάμος οσο η δεξιωση απο δικο σας προσωπο, διοτι εμενα στο δικο μου οι φωτογραφοι - ηταν 2- τραβηξαν την αρχη κ εκατσαν μεχρι που χορεψαν οι συγγενεις των δυο οικογενειων κ μετα εφυγαν κατα τις 12 μιση.
Το καλυτερο ομως ηταν μετα.... δεν κατεγραψαν το ζειμπεκικο του μπαμπα μου αλλα ουτε και τις disco στιγμες που ολοι οι καλεσμενοι εβγαλαν απο μεσα τους τον john Travolta! ειχε πολυ πλακα κ τωρα που εγω θελω να τα ξαναδω δεν υπαρχουν καθως απο το τρεξιμο κ το αγχος δεν θυμαμαι πολλα....
Ενας δικος σου ανθρωπος ξερει τι πρεπει να ''ταβηξει''.....
φιλιά

Reply with quote
Αφροδίτη, κατ' αρχάς να ζήσετε ευτυχισμένοι... Laughing

Εχεις δίκιο σ' αυτό που λες, κι εγώ το έχω ακούσει, ότι επειδή τα καλύτερα στα γλέντια γίνονται πάντα στο τέλος... καλύτερα κάποιος φίλος (απ' αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα να μείνουν μέχρι αργά) να τραβάει βίντεο ή φωτο... Razz

Οι φωτογράφοι (οι επαγγελματίες) συνήθως πληρώνονται με την ώρα και θεωρώ ότι μόνο μέσα στο γάμο είναι απαραίτητοι.
Smile

Reply with quote
Κι επιπλέον, οι φίλοι που θα τραβήξουν ερασιτεχνικό βίντεο στο γάμο και στη γαμήλια δεξίωση δεν θα κοστίσουν τίποτα και θα καταγράψουν πολύ ζωντανές σκηνές... όπως και να το κάνουμε ο επαγγελματίας φωτογράφος γάμου είναι λίγο πιο στυλιζαρισμένος Razz

Reply to topic Page 8 of 8
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

gamos-guide εγγραφή στο newsletter Εγγραφείτε εδώ για να επωφεληθείτε των υπηρεσιών του gamos-guide.gr και τις προσφορές των πελατών του... >>>

www.colorstories.gr
golden-greece.gr